“İLKBAHAR 2010” sayısında “İş’te Verimlilik Bilmecesi” Makalesi yayınlandı.

“İşimize yaklaşımımız, kendi içimizin bir yansımasıdır.”

“Mustafa Kılınç”

İş dünyasında verimlilik esastır. Verimli çalışmayan hiçbir kurum ayakta kalamaz. Verimli olmayan işçinin de işi olmaz. Verimlilik birçok etkene bağlı olan husustur. İşletmeyi açan kişi ya da kişilerin tesisin işleyişiyle ilgili her şeyi bilmeleri elbette ki beklenemez. Ancak doğru personel seçimi yapmaları beklenir. Verimlilik elde etmek isteyen işletmelerde duygusal, kişisel tercihlere göre eleman seçimi yapılmaz. Bir kişinin işe uygun olup olmadığını belirlemek için gerekli olan yazılı, sözlü, iş deneyimi, uygulama örnekleri vb. uygulanır. Deneme süreci içinde başarılı olamayan gerekli verim alınamayan kişilerin işine son verilir……” konulu makalesi yayınlandı.