'1991 DOĞUMLU SAHTE YAZAR MUSTAFA KILINÇ'A DİKKAT!..'
'1991 DOĞUMLU SAHTE YAZAR MUSTAFA KILINÇ'A DİKKAT!..' Yaşam yolculuğunda insanların yaptıklarını görünce; insanların beyinlerini değil, Beyinleri tarafından kullanıldığını, aptalca, yasal ve etik olmayan uğraşlarla kullandıklarını görmek beni çok üzüyor.

1991 Doğumlu Sahte Yazar
Mustafa Kılınç’a Dikkat’

20 Ekim 2010 Çarşamba günü TV programından dönmüş ofisimde toplantı yaparken Ankara dışından gelen bir telefonla; Sahte Mustafa Kılınç’tan haberim oldu. 1991 Doğumlu sahte yazar ve kişisel gelişim uzmanı isim benzerliğini kendi çıkarları ve ticari kazançları için kullanıyormuş.

1995 yılından 2010 yılına kadar olan süreçte yayınlanmış olan “NLP ile Etkin Koçluk” “İçimizdeki Gerçek” “NLP ile Başarının İç Oyunu” ve “ETLİN LİDERLİK” kitaplarımı, kendi doğum tarihinin bile farkında olmayan, kendisini Kişisel Gelişim uzmanı olarak tanıtan ve eserlerimi kullanan isim benzeri olduğum 1991 Malatya doğumlu Mustafa Kılınç hakkında gerekli her türlü yasal işlemlerim avukatlarım tarafından başlatıldığını sizlerle paylaşmak istedim.

Lütfen sahte kimliklere, sahte uzmanlara ve çıkarları için her türlü emeğe saygısızlık yapan şahıslara karşı uyanık olun.

Araştırın, inceleyin, sorgulayın, susmayın, konuşun.

İnsanları haberdar edin.

Güç, Başarı ve Sevgilerimle…