Başarı Koçluğu

NLP LİDERİ
MUSTAFA KILINÇ İLE

YAŞAM VE BAŞARI KOÇLUĞU PROGRAMLARI

Ülkemizde sınav sistemlerinde yapılan değişiklikler sınava girecek öğrenci ve ailelerine de kafa karışıklığına sebep oldu.

Türkiye’nin İlk ve Tek NLP Uzman Eğitimcisi, Siyasi Koç ve Yazar, NLP Uzmanları Dernek Başkanı Mustafa Kılınç’la öğrenci ve ailelerinin kafa karışıklığına, sıvan stresine, çözümü konuştuk. Kılınç’a göre;

Değişen sınav sistemlerine uyum sağlamak, hedef belirlemek, Fark Yaratmak ve Başarının hazzını yaşamak için BAŞARI KOÇLUĞU.

BAŞARIDA ETKİN ANAHTAR BEYİN KULLANIM KILAVUZU
“İNSAN DÜŞÜNDÜĞÜ KADAR GÜÇLÜ İNANDIĞI KADAR DEĞERLİDİR.” Düşüncelerinizi yönetmeye ancak beyninizin kullanım kılavuzuna sahip olduğunuz anda başlayabilirsiniz. Başarı Koçluğunun temelini etkin “Beyin Kullanımı” oluşturmaktadır. Ancak düşüncelerinizi, duygularınızı ve davranışlarınızı yönetmeye başladığınızda isteklerinizle sonuçlarınızın bütünleşmesi gerçekleşir.

Türkiye’de İLK KEZ “NLPDAP” Merkezi tarafından “Beyin Kullanım Kılavuzu” sunulmaya başlanmıştır. Farkı yaratan her zaman farktır. ÖSS, SBS, KPSS ve Yaşam Yolculuğundaki sınavlardan Başarıyla çıkmak, Performansımızı arttırmak, Etkin Birey olmak için “BAŞARI KOÇLUĞU”  bir lüks değil gerekliliktir.

HEDEF BELİRLEME KRİTERLERİ
Hedef belirlemek görünmeyeni görünür yapmanın ilk adımıdır. Öğrencilerimizdeki en büyük eksiklik ne istediklerini bilmemeleridir. ÖSS – SBS sınavlarına girecek öğrencilerimiz Başarı Koçluğu kapsamında Ne istediğini bilen ve eyleme geçme dürtüsüyle bütünleşirler.

MAZERET YOK ŞİFRESİ TUTKU + İNANÇ = BAŞARI
Başarı ölçülebilen bir sonuçtur. Koçluk programının amacı; sınav kabusundaki öğrencilerin hiç başarısız olmamış başarı stratejileriyle bütünleşmesini sağlamaktır. Bu amaçla Başarısızlık yoktur. Sadece Geri Bildirim vardır.

BAŞARI KOÇLUĞUNDA HİPNOZ ve İLAÇ YOK
Ülkemizde ilk kez NLPDAP merkezi tarafından başlatılan Başarı Koçluğu programının uygulanması esnasında Hipnoz,  Trans ve herhangi bir ilaç kullanımı yoktur. Başarı Koçluğu programı bir Terapi ve Telkin süreci olmayıp EĞİTİM sürecinden oluşuyor.

SINAV SENDROMLARINA SON
NLPDAP eğitim merkezinin hedefinin; “insanları değil insanların beyinlerini eğitmek” olduğunun altının çizen Mustafa Kılınç ülkemizdeki eğitim öğretimin tamamen doldurma sistemine göre yapıldığını oysaki eğitimin amacı ilerlemek ve ilerletmektir. Mustafa Kılınç çok çalışmanın başarıyı garanti etmediğini Akıllı çalışmakla istenilen başarılara ulaşılacağını söylüyor.

Duygular davranışlarımızın ön habercileridir ve Duygu gelmeden Davranış gelmez. Sınav öncesinde, esnasında ve sınav sonrasındaki bizi engelleyen duygulardan kurtulmak ancak etkin Beyin Kullanımıyla mümkündür.

BAŞARI KOÇLUĞU İLE HANGİ SORUNLARA ÇÖZÜM SUNULUYOR?
Başarı Koçluğu Programı; eğitim-öğretim aşamasında olan 7 yaşın üzerindeki her bireyin yararlanabileceği kapsamda olup;

Dikkat Eksikliği, Sınav Kaygıları, Ders Çalışma İsteksizliği, Odaklanma ve Konsantrasyon Sorunu, Özgüven Sorunu, Endişe, Kaygı, Heyecan, Korku, Stres, Baskı, Unutkanlık, İçsel ve Dışsal Dünyada Çatışma Yaşayanlar. Tam Olarak Nasıl Öğrendiğini ve Çalışması Gerektiğini Bilmeyenler, Sorumluluktan Kaçanlar, Tembelliği Benimseyenler, Bilgisayar ve Televizyon Bağımlıları, Aile İçi İletişim Kopukluğu Yaşayanlar, Kararsızlık Çekenler, Sosyal Fobikler. Güç Sevgi ve Başarı Duygusundan Yoksun Olanlar, Kızgınlık, Öfke, Kıskançlık sorunu içindekiler bu programdan yararlanabilir.

Başarı Koçluğu yalnızca eğitim-öğretim ve sınavlarda başarılı olunması için yapılmamaktadır. Program yaşam yolculuğunda Etkin Birey olmanın temelini oluşturmakta olup NLPDAP Eğitim Merkezi olarak “Güç, Başarı ve Sevgi” dolu bireylerin oluşumuna katkı sağlamayı hedeflemektedir.

DEĞİŞİMİ SAĞLAYAN GÜÇ BİLİNÇALTI
Başarı Koçluğunun üstadı Mustafa Kılınç değişim sağlarken kişilere balık vermiyor. Bilinçli zihinleriyle çalışmıyor onların hikayelerini dinlemiyor. Günümüzde yapılmakta olan klasik yöntemlerden farklı olarak “BİLİNÇALTI” iletişimle sorunları gerçekçi sürdürülebilir şekilde çözüyor. Program %100 sonuçlara imza atıyor. Başarıya giden yolda kişiye ihtiyacı olan düşünce, duygu ve davranış yüklenerek “NASIL” sunuluyor.

BAŞARI KOÇLUĞU KAPSAMINDA AİLEYE DESTEK
Program kapsamında öğrencilerimizin ailelerinde gördüğümüz “onların tamamen iyi niyetle yaptıkları ancak sonuçların olumuz olduğu davranış kalıplarını” değiştirmelerinde yardımcı oluyoruz. Sınav öncesi çalışma düzenleri, sorumluluk kavramı, baskı, iletişim çatışmaları, beklentileri, güven, bakış açıları vb. gibi durumlardaki “Davranış Kalıplarını” yeniden programlıyoruz.

Her şeye rağmen başarmak, harekete geçmek için ihtiyacınız olan tek şey Bir adım atmaktır. Başarı Koçluğu kapsamında şimdi adım atmak ve harekete geçmek için www.nlpdap.com sitesini ziyaret edebilir ya da (0312) 428 89 89 nolu telefondan Başarı Bilgilerine ulaşabilirsiniz.