NLP Lideri Mustafa Kılınç’ın “KADINLAR NE İSTER? ERKEKLER NE VERİR?” isimli 5. Kitabı Çıktı.
NLP Lideri Mustafa Kılınç’ın “KADINLAR NE İSTER? ERKEKLER NE VERİR?”  isimli 5. Kitabı Çıktı.

Dünya NLP Master Trainersları arasında yer alan Türkiye’nin İlk ve Tek NLP Uzman Eğitimcisi Siyasi Koç, Yazar ve NLP Uzmanları Dernek Başkanı Mustafa Kılınç’ın, ‘NLP ile Etkin Koçluk’İçimizdeki Gerçek’ ‘NLP ile Başarının İç Oyunu’ ‘Etkin Liderlik’ adlı kitaplarından sonra 5. Kitabı “Kadınlar Ne İster? Erkekler Ne Verir? Kitabı çıktı.

Kariyer Yayınları tarafından “Kasım 2011” de çıkarılan ve 21/11/2011 tarihi itibariyle okuyucularıyla buluşacak olan Kadınlar Ne İster? Erkekler Ne Verir? Kitabı ilişki ve iletişim için bir rehber niteliğinde.

“Kadınlar Ne İster?  Erkekler Ne Verir?”

İster Kadın olun İster Erkek; ilişkilerinizde uyumlu iletişim kurmak, eşinizin ya da partnerinizin sevgi dilini öğrenmek, kıskançlık duygusunu dengelemek, uyumlu bir cinsellik sağlamak için, aldatıp-aldatılmadığınızı Bilinçaltı düzeyde anlayabilmek. Eşinizin veya partnerinizin gözlerindeki gerçekleri görebilmek için, gerçekten kadın ve erkeklerin ne söylediğinden ziyade ‘Nasıl’ davranmak istediklerini ortaya çıkaran ‘GİZLİ ŞİFRELERİ’ bilmek için.

Kadın ve Erkeği aldatmaya iten Bilinçaltı Davranış kalıplarını çözmek, Erkeğin yatarak Kadının ise duygusal anlamda aldatmaya giden gizemli dünyasını keşfetmek için, Yaşam Yolculuğunda güçlü, başarılı, sevgi dolu ilişkiler kurmak ve özel olmak için;

Kadınlar Ne İster? Erkekler Ne Verir?” kitabını okuyun.

MUSTAFA KILINÇ

NLPDAP Duyusal Algı Programlama Biliminde Lider…

“Üzerinde çalışma ayrıcalığına sahip olduğum NLPDAP’ın

değişim gücünü çok seviyorum.”

“Mustafa Kılınç”