Mart 2012 Sayısında “Sınava Girecek Öğrencilerin Can Simdi Başarı Koçluğu” Röportajı yayınlandı.

Ülkemizde sınav sistemlerinde yapılan değişiklikler sınava girecek öğrenci ve ailelerine de kafa karışıklığına sebep oldu. Türkiye’nin İlk ve Tek NLP Uzman Eğitimcisi, Siyasi Koç ve Yazar, NLP Uzmanları Dernek Başkanı NLP Lideri Mustafa Kılınç’la öğrenci ve ailelerinin kafa karışıklığına, sınav stresine çözümü konuştuk. Kılınç’a göre; Değişen sınav sistemlerine uyum sağlamak, hedef belirlemek, Fark Yaratmak ve Başarının hazzını yaşamak için BAŞARI KOÇLUĞU

Başarıda Etkin Anahtar Beyin Kullanım Kılavuzunu, Mazeret Yok Şifresini, Sınav Sendromlarına Son Vermenin Yolu, Başarı Koçluğu ile Hangi Sorunlara Çözüm Sunulduğunu, Değişimi Sağlayan Güç Bilinçaltı, Başarı Koçluğu Kapsamında Aileye Destek ve Sınava Giden Yolda Ailelere Düşen Görevlerin Paylaşıldığı Röportajı EKONOMİZE Dergisinin Mart 2012 sayısında yayınlandı.