NLP Lideri Mustafa Kılınç 27.04.2012'de ‘Fatih Ürek ve Sahrap Soysal’ın 2. kez CANLI Yayın Konuğuydu.

NLP Lideri Mustafa Kılınç ‘8 Numarada Şenlik Var’ programında, NLPDAP ile Başarı Koçluğu programının özelliğinin Nasıllarını sundu. Ülkemizde genelde hangi alanlardaki kişiler, ‘Başarı Koçluğu’ programından faydalandığı, Başarı Koçluğu programıyla öğrencilerin hangi sorunlarına çözüm sunulduğu “YGS” sınavındaki ‘Sıfır’ çeken öğrencilerin sayısının artması ve Başarısızlıktaki yükselmenin çözümünün Nasıl sağlanabileceğini paylaştı.

Başarı Koçluğu programıyla; Odaklanma sorunları, Sınav heyecanı, Sınav kaygıları, Ders çalışma isteksizliği, Özgüven, İnançsızlık vb. sorunlarının çözümü kapsamında Nasıllarını, “LYS” sınavlarına hazırlanan öğrencilerin Başarılı olmasını engelleyen etkenlerin neler olduğu ve insan yaşamını olumsuz etkileyen sorunlara Nasıl bir çözüm sunulduğu program oldukça güzel anların yaşanmasına sahne oldu.