07 Şubat NLP Uzmanları Günü

NLP Uzmanları Dernek Başkanı Mustafa KILIÇ Dünya'da bir ilke daha imza attı. NLP Lideri Mustafa KILINÇ NLP Uzmanlığının hak ettiği yere gelmesi,bilinirlilik ve kullanımının artırılması noktasındaki çalışmalarına "NLP Uzmanları Günü'nü belirleyerek büyük bir katkı sağladı. Dünyada bile NLP Uzmanlarının günü yokken, Türkiye NLP Lideri Mustafa KILINÇ'la böyle bir başarıya imza attı. Tüm NLP Uzmanlarına hayırlı ve uğurlu olsun.

"HER İNSAN DIŞ DÜNYANIN BİR PARÇASIDIR"

Mustafa KILINÇ