NLP Lideri Mustafa Kılınç'tan Türk Kızılay'ına Biz Bilinçli Takım Olma Semineri…

Nlp Lideri Mustafa KILINÇ Türk Kızılayı “Kurumsal İletişim Merkezi ile “168” Çağrı Merkezi Sorumlularına “Biz Bilinçli Takım Olma” semineri  verdi.Kılınç; etkin ve etkili iletişimin sihirli yapısı, Güçlü benlik oluşumu ile farkındalığın sağlanması, bıkkınlık-isteksizlik sorunlarının çözümü ile bireysel ve kurumsal motivasyon stratejilerinin bilinçaltı gücü ile stratejik bütünleşmenin sırlarını paylaştı.

Katılımcıların bilinçaltı ile tanışmaları ve değişimlerinin şaşkınlığı içerisinde “Biz Bilinçli Takımın” sırlarıyla katılımcıların bütünleşmesini sağlayan Kılınç Kamu kurum ve özel şirketlerde bu eğitimlerin bir gereklilik olduğunun altını çizdi.