YENİDEN DOĞMAK

Bu gün 20 Ağustos 2014 Çarşamba. Türkiye’nin ilk ve tek NLP Liderinin doğumgünü. Aslında biraz daha açmak gerekir bence. Hayatını insanlığı adamış. Bir çok insanın bitti dediği yerde onlara yeni başlangıçlar armağan eden. İnsanların yaşam yolculuğuna mükemmel dokunuşlarda bulunan bir liderden bahsediyoruz. Evet yeniden doğmak meslek hayatı boyunca yüzlerce insan onunla yeniden doğdu ve doğmaya devam edecek. Bugün o liderin doğumgünü.

20 Ağustos 1969 yılında dünyaya gelen Sayın Mustafa Kılınç’ın doğduğu gün neler olmuş, neler yaşanmış biz nasıl bir durumdaymışız da hayatımıza dokunacak biri dünyaya gelmiş diye merak ettik.Sizlerle Sayın Kılınç’ın doğduğu günün gündemini paylaşmak istedik.Ve tam da o tarihin gazetesini bulduk. Tesadüf şudur ki tam da aynı günün gazetesi.NLP Lideri’nin gerçek anlamda doğumgünü denebilir.

Bu ilgi çekici durum merakımı uyandırdı ve araştırdım.Aslında her yıl kutladığımız doğum günümüz değil doğum yılımız. Kimileri 7 yılda bir aynı güne geldiğini söylese de aslında öyle değil.Her kişinin doğum gününe göre değişiyor.Bugün Mustafa Kılınç’ın 8. Doğumgünü.NLP Dap Ailesi Olarak Doğumgünü kutluyor.Nice sağlıklı, mutlu ve huzur dolu yıllar diliyoruz.Uzun ömürleri olsun ki daha çok insana yeniden doğma şansını versin.

NLP HABER EDİTÖRÜ