NLP Uzmanlar Derneği 5.Olağan Genel Kurulunda Sandıktan 5. Kez MUSTAFA KILINÇ Çıktı

NLP Uzmanları Derneği tüzüğü gereği her iki yılda bir yapılan olağan genel kurul toplantısı 22 Mayıs 2015 Cuma günü yapıldı.

5.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

NLP Uzmanlar 4. Olağan Genel  Kuraya toplantısında yine Mustafa KILINÇ dedi.Katılım  ve ilginin yoğun olduğu toplantıda son  ana karar hiçbir aday çıkmadı .Dernek üyelerinin yoğun talep ve ısrarları üzerine Mustafa KILINÇ aday gösterildi.

NLP UZMANLARI DERNEĞİNİN BAŞKANLIĞINA 5. KEZ YENİDEN MUSTAFA KILINÇ SEÇİLDİ

Dernek üyelerinin yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda üyeler yeniden Mustafa KILINÇ dedi. Böylece NLP Uzmanları Derneğinin 5 dönemdir Başkanlık koltuğunu koruyan Mustafa KILINÇ oldu.

“NLP BİLİMİNİN LİDERİ MUSTAFA KILINÇ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ”

NLP Lideri Mustafa Kılınç, dernek ve NLP Bilimine kattığı başarılardan dolayı NLP camiasının vazgeçilmeyen üstadı konumunda. NLP Uzmanlarının büyük saygı ve sonsuz güven duydukları Mustafa KILINÇ 5. Kez NLP Uzmanları Dernek başkanı olarak seçildi.

“Farkı Yaratan  Farktır” Sloganıyla hizmet eden NLP Uzmanları Derneği Başkanı Sayın Mustafa KILINÇ’ı Kutluyoruz.