NLP LİDERİNDEN YILIN İLK FIRSATI

TÜRK DIŞTİCARET VAKFI

NLP İLE İLETİŞİM VE GELİŞİM EĞİTİM PROGRAMI

NLP Lideri Mustafa KILINÇ “NLP İle İletişim ve Gelişim Eğitim Programıyla 26 - 27 Mart 2016’ da sizlerle buluşacak.

EĞİTİMİN HEDEFİ: 21yy'da etkin beyin kullanım kılavuzuna sahip olmak, düşünce yönetimini öğrenmek, iletişim çağında iletişimsizlik sendromlarından kurtulmak kaliteli ve etkili bir iletişim kurmanın BİLİNÇALTI düzeyde teknik sırlarını vermek amacıyla özel olarak tasarlanmıştır.

“İLETİŞİMİN ANLAMI SİZİN NE SÖYLEDİĞİNİZ DEĞİL KARŞIDAKİNİN NE ANLADIĞIDIR” kapsamında "3D" formülünün sunulacağı program içerik ve uygulama bakımından Türkiye'de Bir İLKTİR.

NLP DAP Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nin Özel Olarak Tasarlamış Olduğu Program Akışı İçerisinde;

-Kutsal Kâse Beyin Kullanım Kılavuzu,

-İnsan Faktöründe "3D" Formülü,

-Kendi İletişim Şifrenizin Belirlenmesi,

-İnsanların Davranış Kalıpları Ve İletişim Dilleri,

-Gözlerin İletişim Dili,

-Bakış Açısı Seçenekleri ,

-Konuşma Formülü,

-Hiç Başarısız Olmamış Başarı Stratejileri,

-MKDAP Teknikleri (İletişim, odaklanma, güven, yeni kimlik oluşum teknikleri)

-Motivasyon Stratejileri,

-Stres Öfke ve Dürtü Kontrolü,

-Gelişim Teknik Uygulamaları,

-Açık Çerçeve

EĞİTİM KİMLER İÇİN UYGUNDUR?

21 yy. Türkiye'sinde Ben Beynimi Kullanmak İstiyorum. Artık Beynimin Beni Kullanmasına Son Diyecek 7 Yaşın Üzerindeki Herkes İçin Uygundur.

EĞİTİM TARİHLER ve Saati:

26 - 27 Mart 2016 - 10:00 - 17:00 Saatleri arasında ve toplamda 12 Saattir

EĞİTİM ÜCRETİ

KDV Dahil Peşin: 1000 TL, 5 Taksit: 1050 TL, 9 Taksit: 1100 TL

EĞİTİM İŞLEYİŞİ:

Eğitim Mustafa KILINÇ Liderliğinde Teori+Bilinçaltı teknikleri kapsamında yapılacaktır.

Başvuru: https://www.tdvsem.com/basvuru-form.php

Ödeme: https://www.tdvsem.com/basvuru-form.php#section-2