NLP UZMANLARI DERNEĞİ 6. Olağan Genel Kurulu

Türkiye’de NLP uygulamalarının standart bir hale gelmesi için, NLP Lideri Mustafa Kılınç Liderliğinde kurulan NLP Uzmanları Derneği çalışmalarını hızla sürdürüyor. NLP Uzmanları Derneğinin 6.kez Başkanlığına seçilen Mustafa Kılınç, Türkiye’de hizmet veren NLP Uzmanlarını toplumsal sorumluluk projeleri kapsamında harekete geçiriyor.
NLP Uzmanları Derneği kişilerin NLP ile hayatlarını değiştirmeleri, NLP Terimler sözlüğün hazırlanması konularında Başkan Mustafa Kılınç liderliğinde hızla çalışmalarına devam ediyor…dernek çalışmaları ile ilgili bilgiler...
www.nlpdap.com