NLP Uzmanları Dernek Başkanı Mustafa KILINÇ STAR TV Nursel'in Konukları Programının CANLI Yayın Konuğuydu

NLP Lideri Mustafa KILINÇ, Nursel ERGİN’in yönelttiği “NLP Nedir” sorusunu yanıtladı. Başarıyı engelleyen faktörleri, sınav heyecanını yenmenin yollarını, öğrencilerin sınavda başarılı olmaları için neye ihtiyaçları olduklarını, başarısızlığın temelindeki bilinçaltında yatanlar nasıl yok edilmesi gerektiğini, başarı yolundaki engellerin nasıl ortadan kaldırılması gerektiğini, sınav heyecanını yenmenin yollarını açıkladı.