19 DAVRANIŞ KALIBI

KİŞİLERİ YÖNLENDİREN ‘19’ DAVRANIŞ KALIBININ

‘KAYIP SIRLARINI’ KAZANIN

Bilmenizi isterim ki;
Bütün kişiler alışkanlıklara bağlı varlıklardır. Bu alışanlıklar programlı davranış kalıplarını oluşturur. Bu kalıplara ‘Davranış Kalıpları’ denir. Bütün ‘düşünce, duygu ve davranışlarımızı’ belirleyen şey bu kalıplardır.

BİLİNÇALTI düzeyde; etkin ilişki ve iletişim kurmak, etkilemek, ikna etmek, satış yapmak, etkin lider yönetici olmak, yönlendirmek, motive etmek, algıları ve kişilerin yaklaşımlarını değiştirmek için, iş/akademik ve özel yaşamınızda kendinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için, Güç, Başarı ve Sevgiyle dolu etkin bir ‘Kişi’ olmak, fark yaratmak ve kazanmak için ‘Kişileri Yönlendiren 19 Davranış Kalıbı’ kitabını okuyun, kazanın.

MUSTAFA KILINÇ

NLP Lideri