NLP UZMANLARI DERNEĞİ 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı

NLP Lideri Mustafa KILINÇ Liderliğinde kurulan NLP Uzmanları Derneği çalışmalarını hızla sürdürüyor.

NLP Uzmanları Derneğinin 7.kez Başkanlığına seçilen Mustafa KILINÇ, Türkiye’de hizmet veren NLP Uzmanlarını toplumsal sorumluluk projeleri kapsamında harekete geçiriyor.

NLP Uzmanları Derneği kişilerin NLP ile hayatlarını değiştirmeleri, NLP Terimler sözlüğün hazırlanması konularında Başkan Mustafa KILINÇ liderliğinde hızla çalışmalarına devam ediyor.

www.nlpdap.com