NLP Eğitmeni Olmak İçin

NLP (Neuro Linguistic Programming) bilimi 1976 yılından itibaren her geçen gün kendi gücünü kanıtlayarak büyümektedir.

NLP Duyusal Algı Programlama Uzmanlığı 21.yy’ın pırlanta mesleği olmuştur. NLP Uzmanı NLP eğitmeni olmak için ne yapılmalıdır.

NLP EĞİTMENİ NASIL OLUNUR?
NLP eğitmeni olmak için NLP (Neuro Linguistic Programming)biliminin standartlarına uygun halde tasarlanmış bir programdan geçmeniz gerekir.

NLP EĞİTMENİ OLMAK İÇİN
NLPDAP danışmanlık ve eğitim merkezinin INLPTA standartlarına uygun olarak hazırlamış olduğu ve uyguladığı eğitim programlarına katılmanız gereklidir.

NLP EĞİTMENLİĞİ PROGRAMI
NLP; kişilerin kariyer ve aydınlığa giden gelecekleri için bir temel taşıdır.

NLP UZMANLIĞI VE NLP EĞİTMENİ OLABİLMEK İÇİN;

• NLP Practitioner eğitimi
  • NLP Master-Practitioner eğitimi

ve

• NLP Trainer eğitimlerinden başarıyla geçmeniz gerekir.

NLPDAP ile NLP EĞİTMENİ OLMAK İÇİN
Dünyaya açılan; güç, başarı ve sevgi mükemmellik merkezi NLPDAP ile NLP eğitmeni olmak isteyenler NLP’nin lideri Mustafa KILINÇ ile yolculuğa çıkarlar. NLP Lideri Mustafa KILINÇ’ın INLPTA standartları çerçevesinde tasarladığı; VIP ya da gruplar halindeki; NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP yeterlilik seviyesine ulaşan kişiler uluslar arası sertifikaya sahip NLP eğitmeni olurlar.

“Küçük noktalar büyük farklılıkların oluşumuna hizmet eder”

Mustafa KILINÇ