NLP UZMANLARI DERNEĞİ GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

7 ŞUBAT NLP UZMANLARI GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN…

Türkiye NLP Uzmanları Günü olan “7 Şubat” anısına siz değerli NLP Uzmanı arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.
İlkemiz insanlarının geleceklerine “güvenle, sevgiyle ve başarıyla” gidebilmeleri için her türlü şart ve ortamda her zaman ekolojik dengeyi koruyarak hizmet veriyoruz.

Her zaman “Bir öğrenci” , “Bir öğretmen” ve “Bir hizmetkâr” ruhuyla çalışan uzmanlarımıza teşekkür ediyorum.

Değerli Uzman Dostlarım;
Hep birlikte “Güçlü gelecek” için öğrenci, öğretmen ve hizmetkâr ruhuyla çalışmalarınıza devam edeceğinize olan inancım tamdır.

Günümüz kutlu geleceğimiz aydın olsun.

Mustafa KILINÇ
NLP Lideri