NLP Uzmanları Derneği Kuruldu...

28/11/2008 tarihinde Ankara’da kurulan NLP UZMANLARI DERNEĞİ, NLP Uzmanları Derneği, 21.yy Başarı bilimin NLP’nin etkin olarak insan faktörünü oluşturan düşünce, dil ve davranış boyutlarında kullanılmasını sağlamak, Türkiye’de NLP bilim ve NLP uzmanları kuruluşlarının çağdaş düzeye ulaşması, NLP uzmanlarının mesleki haklarının korunması, NLP uzmanları arasında birlik, beraberlik ve dayanışma sağlayarak, NLP biliminin ve NLP uzmanlığı mesleğinin ülkemizde tanıtılması, geliştirilmesi ve toplumun yararına kullanılması için çalışmalarda bulunmak; eğitim, iş dünyası, siyasi arena, güvenlik kuvvetleri, yayın hizmetleri, iletişim, sosyal hizmetler, sağlık, endüstri, sanat, basın, din, dil, gelişim ve değişim alanlarında NLP biliminin ülkemize katkılarını arttırmak meslek elemanlarının standartlarını yükseltmek ve haklarının korunmasın sağlamak, NLP bilimi uygulama standartlarına aykırı davrananlar hakkında ilgili birimlere duyuruda bulunmak, basın haberi yapmak, topluma açıklama amacı ile kurulmuştur.