Hakkımızda

NLP UZMANLARI DERNEĞİ 28/11/2008 tarihinde Ankara’da kurulmuştur. Derneğimizin Merkezi ANKARA’dır. Kısa adı NLP UZ. DER.’dir.

21.yy.’ın başarı, bilim, sanat ve teknolojisi olan NLP’nin (Neuro Linguistic Programming) ülkemizdeki kullanımını en yüksek standarda çıkarmak amacıyla kurulmuştur. Derneğimizin logosu başlıkta yer aldığı gibidir.

NLP UZMANLARI DERNEK BAŞKANI; TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK NLP MASTER TRAINER Ünvanına sahip Siyasi Koç ve Yazar olan MUSTAFA KILINÇ’tır.

- TÜRKİYE' NİN İLK VE TEK NLP MASTER TRAINER MUSTAFA KILINÇ