NLP Master Trainer

Master Trainers ( Uzman Eğitimci ) eğitimleri dünyada sayılı bir kaç kişi tarafından ve uzun zaman aralıklarında yapılmaktadır. Katılabilmek için NLP Trainers olma şartı aranır. ÇOK YOĞUN BİR EĞİTİM VE TEZ SUNUMLARINDAN SONRA MASTER TRAINERS belgesi verilir. Master Trainersler en az 7 tane NLP Practitioner ve 7 tane de Master – Practitioner kursu düzenleme ve NLP literatürüne  yeni bir şeyler eklemek durumundadır.

Türkiye’ de bu eğitimi DÜNYANIN İLK NLP MASTER TRAINERS ve MODELLEME UZMANI olan Wyatt WOODSMALL vermektedir.

Türkiye de yapılan NLP TRAINERS eğitimleri de Wyatt WOODSMALL tarafından gerçekleştirilmektedir.

DÜNYADA YAKLAŞIK MASTER TRAINERS SAYISI 30 KİŞİDİR. BUNLARDAN BİRİSİ TÜRKİYEDE İLK VE TEK OLAN NLP MASTER TRAINER MUSTAFA KILINÇ’ TIR. Mustafa Kılınç Kimdir?